“Grieta heb ik leren kennen als een zeer enthousiaste warme persoonlijkheid die haar naam ‘Kracht’ eer aan doet in een heel positieve zin. Ze is puur, warm en empathisch en een professional die vanuit echtheid anderen weet te raken en in beweging te krijgen. Ze gaat uit van de kracht van de ander en is zeer respectvol en integer. Ik kan begeleiding door Grieta van harte aanbevelen. Ik vind het een voorrecht Grieta te mogen ‘kennen’.”

Sepp Lifka Eigenaar “Inner Flow” , United by Passion

Grieta is een zeer bijzonder mens, veelzijdig, warm en altijd oprecht belangstellend. Ze kan putten uit een enorme dosis werk- en levenservaring. In haar vak schakelt ze tussen aanstekelijke energie, maar ook rust en bezinning. Hiermee is ze de motor achter haar eigen succes! 

Marieke Uitentuis Personeelsadviseur

“Ik was onder de indruk van haar discrete en integere manier van werken. Ze weet een plezierige en open sfeer te creëren dat vertrouwen geeft en waardoor het niet moeilijk is je kwetsbaar op te stellen.

Ze heeft kennis van zaken en haar enthousiasme is aanstekelijk waardoor ze verbinding legt in de groep.
Ze gaat doelgericht en methodisch te werk en houdt de vaart erin, wat erg prettig is met alle drukbezette agenda’s van tegenwoordig.
De ingebrachte punten vanuit de groep worden moeiteloos en flexibel in het programma ingevoegd wat erg fijn is en waardoor een interactieve bijeenkomst ontstaat. “

Carla Wijnhoven Clustermanager